Chelsea-coach hint naar basisplaats Musonda, Eden Hazard start in bekerduel

  Chelsea-coach hint naar basisplaats Musonda, Eden Hazard start in bekerduel

  dinsdag 19 september 2017 om 14:35

  Net als in ons land wordt er deze week gebekerd in Engeland. De Premier League-clubs spelen de komende dagen in de EFL-Cup, die dit jaar omgedoopt is tot Carabao Cup. Chelsea neemt het op tegen Nottingham Forest. Chelsea-trainer Antonio Conte lijkt zijn reservespelers een kans te geven.

  Conte stond dinsdag de pers te woord, naar aanleiding van het bekerduel tegen Nottingham Forest van woensdag. Daar zien we mogelijk meerdere Belgen aan de aftrap. "Het is een goede gelegenheid om een kans te geven aan spelers die de laatste tijd niet veel gespeeld hebben, zoals Charly Musonda Jr. en Kenedy. Zij gaan normaal in actie komen."

  Of onze landgenoot zal mogen starten, liet de Italiaan in het midden. Maar hij had wel mooie woorden over voor de aanvallende middenvelder. "Het is duidelijk te zien dat hij veel talent heeft. Musonda werkt hard om zich aan te passen aan een fysieke competitie. Hij kan spelen als een nummer tien of op de flank", zegt de Italiaan.

  Eden Hazard mag wel rekenen op een basisplaats. "De tijd is rijp voor Eden om te beginnen aan een wedstrijd", aldus Conte. Verder bestaat de kans ook dat Michy Batshuayi nog eens aan de aftrap verschijnt, Thibaut Courtois krijgt waarschijnlijk rust.

  Poll

  Kan Musonda ooit nog uitgroeien tot een wereldtopper?

  (591 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Chelsea-coach hint naar basisplaats Musonda, Eden Hazard start in bekerduel