Spaanse media onthullen: Barça wilde Messi paaien met bod van 140 miljoen euro

Spaanse media onthullen: Barça wilde Messi paaien met bod van 140 miljoen euro

19-09-2017 11:48
2

FC Barcelona heeft tijdens de zomerse transferperiode een megabod uitgebracht op Antoine Griezmann. Diverse Spaanse media melden dat dinsdag. Barça wilde liefst 140 miljoen euro betalen voor de Franse ster van Atlético Madrid. Dat bod werd echter van tafel geveegd.

Een verkoop van Griezmann was voor Atlético onbespreekbaar, weet onder meer El Transistor. De topscorer heeft een clausule van 200 miljoen euro in zijn contract staan en daarom was de Madrileense grootmacht ook niet verplicht om mee te werken.

Sowieso was Atlético er veel aan gelegen om Griezmann te behouden. Het eerste seizoen in het nieuwe stadion van de club moet een succes worden - en mét Griezmann is de kans op het winnen van prijzen vele malen groter. 

Barça deed naar verluidt óók een bod op Saúl Ñíguez. De Spaanse middenvelder van Atlético bleek eveneens te duur. Barcelona wist eigenlijk al dat zowel Saúl als Griezmann niet mocht vertrekken bij Los Colchoneros. De interesse in het duo was volgens El Transistor deels voor de bühne én om Lionel Messi te paaien. 

De Argentijnse ster wilde namelijk ambitie zien bij zijn club, die in de zomer Neymar kwijtraakte aan Paris Saint-Germain. Messi zou achter de schermen al meerdere keren zijn onvrede hebben geuit over het transferbeleid van Barça.