'Man Utd wil voor andere Rode Duivel gaan als Fellaini contract niet verlengt'

  'Man Utd wil voor andere Rode Duivel gaan als Fellaini contract niet verlengt'

  dinsdag 19 september 2017 om 14:00

  Manchester United-trainer José Mourinho herhaalde het al verschillende keren: Marouane Fellaini is belangrijk voor hem. Nu Paul Pogba een tijdje out is, lijkt de Rode Duivel meer dan ooit onmisbaar. Maar desondanks is het nog maar de vraag of onze landgenoot volgend seizoen nog op Old Trafford speelt.

  De club is tevreden over de prestaties van Fellaini, of erkent in ieder geval dat Mourinho hem een belangrijke pion vindt. Manchester United wil hem dan ook belonen met een contractverlenging. Daily Mail weet dat er ondertussen een voorstel is gedaan, maar dat zou volgens dezelfde krant door de clan-Fellaini van tafel geveegd worden. 

  De speler en zijn entourage zijn het namelijk niets met de voorwaarden. Manchester United heeft de gewoonte om spelers die ouder zijn dan 30 jaar maar één seizoen verlenging aan te bieden, maar dat vindt de Rode Duivel niet genoeg. The Red Devils zullen zich moeten haasten als Fellaini effectief niet ingaat op het voorstel. Zijn huidige verbintenis loopt af na dit seizoen en vanaf januari kan hij met geïnteresseerde clubs praten. Uit de Serie A en de Turkse Süper Lig was er afgelopen zomer al belangstelling.

  UPDATE 14u00:  Als Fellaini niet zou bijtekenen, denkt Man Utd aan een andere Rode Duivels als vervanger. Volgens The Daily Star zouden The Red Devils in dat geval een poging willen wagen om Radja Nainggolan naar het Theatre of Dreams te halen. United zou vorige week nog een scout gestuurd hebben naar het duel tussen AS Roma en Atlético Madrid in de Champions League. Nainggolan heeft on Rome een contract tot 2021.

  Poll

  Is Fellaini goed genoeg voor een basisplaats bij Man U?

  (783 stemmen)

  Plaats een reactie

  dinsdag 19 september 2017 om 09:38
  Aanpassingen van contracten, verlengingen enz..... zouden ook moeten verboden worden buiten de al veel te lange transferperiode. Op die manier zijn spelers eigenlijk heel het jaar door bezig met hun contract en zijn ze in hun hoofd absoluut niet met voetbal bezig .... Heb het al vaak gezegd. Appels met peren vergelijken gaat niet maar als je voetbal met wielrennen vergelijkt gaat het er daar toch properder aan toe ...
  Vind ik leuk
  SD +7960
  dinsdag 19 september 2017 om 14:37
  Naingolan zal hoe dan ook in Italië blijven
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Man Utd wil voor andere Rode Duivel gaan als Fellaini contract niet verlengt'