Genk reageert op geruchten: Hij staat niet ter discussie

Genk reageert op geruchten: "Hij staat niet ter discussie"

19-09-2017 07:49

Voor het seizoen werd KRC Genk getipt als een mogelijke outsider voor de landstitel. De talentvolle groep leek klaar om voor de prijzen te gaan, maar na zeven speeldagen staat Genk in de grijze middenmoot, na een 2-0 nederlaag op het veld van STVV. Maar Albert Stuivenberg lijkt niet te moeten vrezen voor zijn baan. 

Na de nederlaag in de Limburgse derby leek Stuivenberg uit te halen naar zijn spelers. "Ik heb zoveel mogelijkheden gezien die wij onbenut laten door op cruciale momenten de verkeerde keuzes te maken", klonk het. Maar CEO Patrick Janssens zag er geen graten in. "Misschien interpreteren jullie dat als een vingerwijzing. Albert is intern kritisch, maar blijft ook constructief. Ik ben overtuigd van de sterkte van onze sportieve staf én van de kwaliteit van deze spelersgroep", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Die liet in het verleden al mooie dingen zien. "De spelers hebben vorig seizoen getoond tot wat ze in staat zijn. Bovendien vind ik ons op bepaalde posities nog versterkt. Er is volgens mij geen enkele reden om onze strategie in vraag te stellen. Of ik stress merk bij Stuivenberg? Gezonde stress, zoals in elke topsportomgeving. Er is geen enkele reden tot paniek. Stuivenberg staat niet ter discussie. Laat de ploeg haar werk zo goed mogelijk doen. Talent drijft - net zoals olie - altijd boven", aldus Janssens.