Vormer ziet werkpunten bij Club: 'Eerste helft was goed, maar die tweede...'

Vormer ziet werkpunten bij Club: 'Eerste helft was goed, maar die tweede...'

15-09-2017 23:52
1

Ruud Vormer was met twee assist bijzonder belangrijk voor Club Brugge. De Bruggelingen haalden het met 2-0 van KV Mechelen. Een goede winst, al zag Ruud Vormer werkpunten.

"De eerste helft was goed, maar in de tweede helft was er te weinig druk en agressiviteit naar voren", reageerde hij na de wedstrijd op de officiële website van Club Brugge. "We hadden het zakelijker moeten uitspelen en meer doelpunten moeten maken. We gaven iets teveel weg tegen dit Mechelen. Ze toonden goed te kunnen voetballen met Croizet op het middenveld. Gelukkig pakte Ethan enkele goede ballen."

Club Brugge had nog iets goed te maken. "Na de nederlaag in Moeskroen moest er gereageerd worden en pakten we de zege. Vandaag heb ik toch twee assists erbij zodat ik al op zes sta. Jammer genoeg nog nul doelpunten, al was er vandaag wel de ruimte om te scoren. Thuis moeten we alle punten proberen te pakken en dan zien we wel waar we eindigen."

Vormer weet dat de komende weken belangrijk worden. "Nu volgt eerst de bekerwedstrijd in Roeselare. Dat is een eerste prijs die je kan pakken. Daarna volgen Charleroi en Gent in de nog lange weg van de competitie. Ik baalde deze week dat we het Europese voetbal misten. Het deed pijn thuis op de bank. Daaraan zie je dat het belangrijk is om de Beker van België te winnen", besluit hij.