Gok van Weiler pakte verkeerd uit: Najar moet opnieuw forfait geven

Gok van Weiler pakte verkeerd uit: Najar moet opnieuw forfait geven

15-09-2017 16:50
4

RSC Anderlecht verkeert in zwaar weer en moet vrijdag opnieuw slecht nieuws melden. Zowel Kara Mbodji als Andy Najar zijn niet fit genoeg voor het treffen met KV Kortrijk. Vooral bij die laatste is dat een opvallende diagnose.

De Hondurees revalideerde de voorbije maanden immers al van een letsel aan de hamstring. Een tweetal weken geleden was de vleugelspeler weer fit genoeg om deel te nemen aan alle trainingssessies, waarop trainer René Weiler hem prompt in de basis dropte. Ook op bezoek bij Bayern München (3-0) kwam Najar aan de aftrap. Dat moest hij bekopen met een wissel ... en een nieuwe blessure.

Hoe lang de Hondurese international out is, is voorlopig nog niet bekend. Zijn eigen entourage wijst Weiler alvast met de vinger omdat die Najar te vroeg terug opstelde. De Zwitser moet overigens nog een sterkhouder uit de achterhoede missen. Ook Kara is nog niet voldoende hersteld van de blessure die hij opliep tijdens de interlandperiode. Zijn situatie wordt week na week opgevolgd, verzekert Anderlecht op de website.