'Nachtmerrie van Anderlecht wordt werkelijkheid, speler mogelijk out tot 2018'

'Nachtmerrie van Anderlecht wordt werkelijkheid, speler mogelijk out tot 2018'

15-09-2017 07:32
2

Anderlecht zal een tijdje geen beroep meer kunnen doen op Andy Najar. Na onderzoek blijkt de Hondurees toch een scheurtje opgelopen te hebben. Het verdict is bikkelhard.

De verdediger dreigt minstens tot het begin van 2018 out te zijn. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Najar liep een scheurtje in de linkerhamstring op en staat nu voor een moeilijke beslissing. Hij kan ervoor kiezen om gewoon te revalideren en dan na amper tien dagen opnieuw aan te vatten. Het risico op herval is echter bijzonder groot.

Een andere mogelijke optie, en voor Anderlecht zelf de meest waarschijnlijke, is een operatie. Dan is Najar minstens 2,5 maanden buiten strijd. De Hondurees sukkelt al sinds maart met die spierzone, een operatie zou die problemen dan eindelijk kunnen oplossen. Najar is volgens Het Nieuwsblad nog niet tevreden met die diagnose en wil nog een tweede opinie. Pas dan zal hij beslissen.

De Hondurees is voor de wedstrijd tegen Kortrijk al zeker niet inzetbaar. Als het tot een operatie komt, mist hij al zeker de hele Champions Leaguecampagne.