Standard-aanwinst heeft topper aangestipt: Ik wil scoren tegen hem

Standard-aanwinst heeft topper aangestipt: "Ik wil scoren tegen hem"

14-09-2017 13:15
1

Standard heeft in de laatste transferweek nog een nieuwe spits binnengehaald. De Kroaat Duje Cop moet mee voor de goals zorgen. Cop werd opvallend genoeg was twee weken later voorgesteld.

De 27-jarige aanvaller gaf donderdagmiddag pas zijn eerste persconferentie als speler van Standard. Hij vertelt dat hij net als Pedro Luis Cavanda zijn WK-droom wil nastreven. "Ik heb geen schrik om in België te spelen, het is geen stap achteruit in mijn carrière. Standard is heel bekend in Kroatië, heel wat Kroaten hebben hier gespeeld", zo staat te lezen bij La Dernière Heure.

"De bondscoach heeft gezegd dat het goed voor mij is om te spelen, en dat ik dit moest als ik dacht dat het de beste optie was. Mijn doel is om naar Rusland te gaan om het WK te spelen. Standard kan mij daarbij helpen."

In België komt hij hoe dan ook een goeie vriend tegen. "Kalinic is mijn beste vriend. Als ik tijd had, bekeek ik zijn wedstrijden. We hebben lang samen gespeeld. Ik weet dat we in november tegen Gent zullen spelen, ik wil scoren tegen Kalinic", lacht de Kroaat.