Risico van Weiler draait verkeerd uit: sterkhouder opnieuw maanden aan de kant?

Risico van Weiler draait verkeerd uit: sterkhouder opnieuw maanden aan de kant?

14-09-2017 07:50
10

Door alle gedoe rond Sven Kums kreeg het niet zoveel aandacht, maar mogelijk moet Anderlecht Andy Najar opnieuw voor lange tijd missen. De Hondurees sukkelt al 1,5 jaar met blessures en viel tegen Bayern München opnieuw uit. Volgens de entourage van de speler nam Weiler een onverantwoord medisch risico.

Najar voelde dinsdag opnieuw iets in de linkerbil. Alweer die linkerbil, want het is de blessure waar de rechterflankspeler al sinds maart mee sukkelt. De Hondurees was nog maar net terug fit en zijn entourage vond dat Najar nog niet klaar was voor twee matchen op vijf dagen. Het Laatste Nieuws weet dat Najar dat ook vond, dat aan zijn omgving vertelde maar niet tegen zijn coach durfde ingaan. 

En de gevolgen zouden groot kunnen zijn. Sowieso is Najar out voor het duel van zondag tegen Kortrijk. Maar in het ergste geval moet hij onder het mes en staat hij meteen 2,5 maanden aan de kant. Najar liet zelf al weten geen operatie te willen. Hij wil bij een slechte uitslag van de onderzoeken een tweede opinie wil van de Argentijnse wonderdokter Juan Mendoza.