Verheyen stelt Club-fans teleur: Geen beroepskeuze, maar een levenskeuze

  Verheyen stelt Club-fans teleur: "Geen beroepskeuze, maar een levenskeuze"

  woensdag 13 september 2017 om 16:45

  Gert Verheyen kapte in 2006 met voetballen, maar is nog altijd een echt icoon van Club Brugge. Heel wat supporters hopen dan ook dat Verheyen ooit hoofdcoach wordt van Blauw-Zwart. Voorlopig voelt hij daar echter helemaal niets voor.

  Verheyen coacht momenteel de U19 van de Rode Duivels, maar in het verleden was hij aan de slag bij de beloften van Club Brugge. Toen hij na één jaar zelf vertrok werd daar verteld dat er een goeie trainer aan hem verloren ging. Een commentaar die Verheyen graag countert.

  "Goed, maar mag ik daar zelf over beslissen? Mijn keuze om geen hoofdcoach te worden is geen beroepskeuze, maar een levenskeuze. Er is te veel dat je niet in de hand hebt. Een trainer vliegt na twee speeldagen buiten, zijn opvolger wordt aangesteld en nog geen week later verkopen ze zijn spits. Dan denk ik: daar gaan we weer. Eigenlijk wil ik daar niet aan meedoen. Dan wordt het moeilijk, hé", verklaart hij in Humo.

  Verheyen vindt ook dat hij nog weinig te bewijzen heeft. "Kijk, ik heb al een carrière gehad, als voetballer. Ik hoef niet zo nodig nog een carrière om te bewijzen dat ik ook een goeie coach ben. Ik zeg niet dat ik het nooit zou doen, maar het plaatje moet wel kloppen", laat hij de deur nog een beetje open.

  Plaats een reactie

  freeman +8472
  woensdag 13 september 2017 om 17:46
  Respect voor zijn keuzes ! Niemand hoeft daarover teleurgesteld zijn !
  Vind ik leuk
  Zetterberg +6856
  woensdag 13 september 2017 om 18:00
  Een van de weinige (ex)voetballers waarvan het verstand groter is dan het ego...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Verheyen stelt Club-fans teleur: "Geen beroepskeuze, maar een levenskeuze"