Real Madrid heeft beet en legt man van 414 officiële duels tot 2022 vast

  Real Madrid heeft beet en legt man van 414 officiële duels tot 2022 vast

  woensdag 13 september 2017 om 15:41

  Contractnieuws uit Madrid: het contract van Marcelo is verlengd tot de zomer van 2022. Real Madrid meldt dat via de officiële kanalen. De 29-jarige Marcelo speelt al sinds januari 2007 bij de Champions League-winnaar. 

  Donderdagmiddag zal Marcelo Vieira da Silva Júnior, zoals zijn volledig naam luidt, in Santiago Bernabéu zijn handtekening zetten onder zijn nieuwe verbintenis. Marcelo pakte in tien jaar bij De Koninklijke de ene na de andere hoofdprijs. Op het palmares van de Braziliaan staan onder meer vier landstitels en vier Champions League-bokalen. De vice-captain speelde al 414 officiële duels namens de club. 

  Achter de schermen is Real Madrid druk bezig met het langer vastleggen van diverse grote namen. Ook de verbintenissen van Karim Benzema, Isco, Marco Asensio, Dani Carvajal en Raphael Varane moeten dit seizoen worden verlengd. Ook succestrainer Zinedine Zidane kan een nieuw contract tegemoet zien. 

  Woensdag komt Real in actie in de Champions League. Het APOEL Nicosia van Boy Waterman en Lorenzo Ebecilio is de tegenstander in Madrid. 

  Plaats een reactie

  Nummer Diez +2715
  woensdag 13 september 2017 om 16:00
  heel goede verdediger maar aan de vuile kant spijtig!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Real Madrid heeft beet en legt man van 414 officiële duels tot 2022 vast