Van Holsbeeck hard voor eigen aankoop: Geen speler voor Anderlecht

Van Holsbeeck hard voor eigen aankoop: "Geen speler voor Anderlecht"

13-09-2017 15:15
6

Anderlecht nam deze zomer een bijzonder verrassende beslissing door Isaac Kiese Thelin aan te kopen. De Zweedse huurling van Bordeaux bakte er vorig seizoen weinig van, maar krijgt toch een contract voor liefst vijf jaar. Van Holsbeeck geeft echter aan dat er andere elementen meespelen.

In Sport/Voetbalmagazine bekent Van Holsbeeck dat hij de spits zelf geen materiaal voor Anderlecht vindt. "Is Thelin een speler voor Anderlecht? Nee. Hij heeft vorig seizoen genoeg kansen gekregen. Maar we denken dat we hem op een dag met een meerwaarde zullen verkopen. Onlangs heeft een club uit Moskou naar hem geïnformeerd en hij is Zweeds international. Als ik hem met verlies van de hand moet doen, dan mag iedereen mij afschieten", stelt hij in Sport/Voetbalmagazine.

Een transfer kan zelfs geslaagd zijn zonder één minuut te spelen, zo weet de manager. "Ik hanteer een principe: je weet pas of een transfer geslaagd of mislukt is de dag dat je hem doorverkoopt. Wij hebben Thelin voor een reden gekocht en ik wil mij daar niet elke keer voor verantwoorden."