Asensio ontbreekt door scheerongelukje: 'Hij kan zijn sokken niet aantrekken'

  Asensio ontbreekt door scheerongelukje: 'Hij kan zijn sokken niet aantrekken'

  woensdag 13 september 2017 om 14:28

  Marco Asensio moet woensdagavond om een zeer opmerkelijke reden verstek laten gaan bij Real Madrid. De aanvaller kampt met een geïnfecteerde puist, die hij zou hebben opgelopen bij het scheren van zijn benen.

  "Asensio kan zijn sokken niet aantrekken", liet coach Zinedine Zidane weten aan Spaanse media. Asensio verkeert dit seizoen in bloedvorm bij Real. De 21-jarige Spanjaard, die een Nederlandse moeder heeft, scoorde al twee keer in drie optredens in de Primera Division. Ook was hij goed voor twee wereldgoals in de duels met FC Barcelona in de strijd om de Spaanse Super Cup.

  Behalve Asensio ontbreekt ook Karim Benzema in de Champions League-wedstrijd tegen APOEL Nicosia vanwege een blessure. Daartegenover staat de terugkeer van Cristiano Ronaldo. De Portugees ontbreekt in de competitie vanwege een schorsing, maar is beschikbaar in het miljoenenbal.

  Real is de titelhouder in de Champions League. Ook Borussia Dortmund en Tottenham Hotspur zitten in groep H.

  Poll

  Wint Real Madrid dit seizoen opnieuw de Champions League?

  (92 stemmen)

  Plaats een reactie

  Nummer Diez +2682
  woensdag 13 september 2017 om 16:03
  Denk dat het dit jaar naar PSG zal gaan , niet mijn ploeg maar wel ijzersterk
  Vind ik leuk
  dethklok28 +3696
  woensdag 13 september 2017 om 18:19
  Hun zwaarste wedstrijd tot nu toe was tegen Celtic... waarschijnlijk 1 van sterkste voorlijnen ter wereld en zeer degelijk middenveld. Achteraan word al een beetje minder. Plus hoe goed hun A ploeg ook is, veel wisselmogelijlheden hebben ze niet. (Tenzij aanvallend compartiment)

  Real Madrid zal er weer dicht bij zitten. En Man United speelt ook heel sterk. Als die zo kunnen verder doen en Ibrahimovic komt er nog bij dan kan het er voor hen mooi uitzien.
  Vind ik leuk
  Nummer Diez +2682
  woensdag 13 september 2017 om 20:15
  Ik ben een hevige Barça fan en in mijn binnenste hoop ik dat wij stilaan op ons niveau komen, Dembélé was zondag super met zijn invalbeurt en assist maar gisteren zag je duidelijk dat hij nog heel wat moet bijleren en dat hij duidelijk onder de indruk was van Camp Nou en zenuwen speelden ook een rol maar hij wordt goed omringt en heb het volste vertrouwen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Asensio ontbreekt door scheerongelukje: 'Hij kan zijn sokken niet aantrekken'