Najar stelt supporters gerust: ''Ik voelde wat last aan mijn hamstrings''

Najar stelt supporters gerust: ''Ik voelde wat last aan mijn hamstrings''

13-09-2017 13:45
3

Anderlecht ging dinsdagavond met 3-0 onderuit op het veld van Bayern München. Na afloop van de match gingen er ook zorgen uit naar Andy Najar, die zich al vroeg moest laten wisselen. Volgens de hoofdpersoon zelf is de kwestuur niet ernstig.

Voor de match vreeste de entourage van Najar al voor dit scenario. Men achtte hem nog niet topfit, maar toch kreeg de Hondurees de voorkeur boven Ivan Obradovic. Met een uitvalbeurt tot geval. Najar geeft toelichting aan Het Laatste Nieuws. "Het was een vervanging uit voorzorg. Ik voelde opnieuw wat last aan mijn hamstrings, waar ik ook de voorbije maanden pijn had. Ik wilde niet het risico lopen om me opnieuw te blesseren.''

Najar werd ook gevraagd naar een mogelijk operatie als oplossing voor de lange termijn. Hij zou volgens de krant dan echter ruim twee minunten out zijn. "Dat scenario is voorlopig geen optie", klonk het gedecideerd. "Ik zal wat nieuwe onderzoeken ondergaan, waarna we de beste beslissing zullen nemen.'' Najar kon hierdoor nog niet zeggen of hij kan spelen tegen KV Kortrijk. ''Daar kan ik geen zinnig antwoord op geven'', besloot de 24-jarige back.

Lees ook: Na de zaak-Kums ook een zaak-Najar? "Weiler speelde met zijn gezondheid"