Juve raapt scherven: Hij is echt ongelofelijk goed, van een andere planeet

  Juve raapt scherven: "Hij is echt ongelofelijk goed, van een andere planeet"

  woensdag 13 september 2017 om 13:23

  Ernesto Valverde moest de voorbije jaren vaak een plan verzinnen om Lionel Messi af te stoppen, maar als coach van de Argentijn kan hij zijn geluk niet op. Messi leidde FC Barcelona dinsdag naar een 3-0 zege op Juventus in de Champions League.

  "Iedere keer als hij de bal krijgt, denk je dat er alleen maar iets goeds kan gebeuren voor het team. En dat gebeurt dan ook", reageert Valverde in Spaanse media. "Als niemand een opening ziet, weet hij er een te vinden. Ik heb veel geleden met hem tegenover me en nu ben ik gelukkig genoeg om van hem te kunnen genieten."

  Dat het contact tussen sterspeler en coach intensief is, is volgens Valverde niet meer dan normaal. "Messi is een van mijn aanvoerders, een van de beste spelers in de geschiedenis van deze club. Het is normaal dat ik veel met hem praat. Hij is tactisch ook erg sterk. Je kunt hem overal opstellen en hij zal scoren. Hij is altijd betrokken bij het spel."

  Ook tegenstander Rodrigo Bentancur was zeer onder de indruk van Messi, vertelt hij aan JTV. "Hij is echt ongelofelijk goed, een speler van een andere planeet."

  Plaats een reactie

  Nummer Diez +2682
  woensdag 13 september 2017 om 16:01
  Ik zeg dat al jaren
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Juve raapt scherven: "Hij is echt ongelofelijk goed, van een andere planeet"