ENORME PROMO! Tottenham-Belgen zien een doelpunt in de CL: 10(!) keer je inzet!

  ENORME PROMO! Tottenham-Belgen zien een doelpunt in de CL: 10(!) keer je inzet!

  woensdag 13 september 2017 om 13:05

  Het Borussia Dortmund van Peter Bosz bezoekt Tottenham Hotspur op Wembley Stadium, de tijdelijke thuishaven die vooralsnog maar 1 punt uit 2 wedstrijden heeft opgeleverd voor de Spurs. Tottenham zal van dit zogenoemde 'Wembley-syndroom' af willen, maar Dortmund ruikt bloed. Via Ladbrokes kan je alvast genieten van een heerlijke promo!

     SPEEL MEE! Er valt minstens 1 doelpunt in deze wedstrijd voor maar liefst TIEN KEER JE INZET! KLIK HIER!  

  Tottenham Hotspur kent tot nu toe een seizoen met kleine pieken en diepe dalen. De Noord-Londenaren begonnen het seizoen nog prima met een 0-2 winst op bezoek bij het gepromoveerde Newcastle United, maar vervolgens verloor het thuis tegen regerend kampioen Chelsea met 1-2.

  De derde competitiewedstrijd verspeelden ze weer punten op Wembley toen er met 1-1 gelijk werd gespeeld tegen reuzendoders Burnley. Pas in de vierde wedstrjid, en tevens de tweede uitwedstrijd, werd de volle buit mee naar huis genomen; afgelopen weekend wonnen de Spurs met 0-3 van het Everton van Ronald Koeman. Maar ondanks deze zege treedt Tottenham Hotspur niet op volle oorlogsterkte aan; het mist Dele Alli door een Europese schorsing die nog staat van het afgelopen seizoen.

  Borussia Dortmund is het seizoen prima begonnen met 7 punten uit 3 wedstrijden. Er werd gewonnen uit met 0-3 gewonnen bij VfL Wolfsburg en thuis met 2-0 van Hertha Berlin. Het eerste, en tot nu toe enige, puntenverlies werd afgelopen weekend bij SC Freiburg geleden; Dortmund bleef haken op 0-0 tegen de 10 man van Freiburg. Kansen creeërden ze genoeg, maar doelpunten bleven uit. Deze keer zullen ze geen genoegen nemen met een doelpuntloze wedstrijd en zullen de Duitsers gebruik willen maken van het 'Wembley-syndroom' van Tottenham.

  Het wordt een gelijk opgaande strijd op het legendarische Wembley, maar Tottenham Hotspur lijkt de focus niet recht te krijgen op hun thuisgrond en zal daarom niet opgewassen zijn tegen het aanvallend sterke Borussia Dortmund. Daarom denken wij dat Borussia Dortmund er met de zege vandoor gaat: 1-2!

  Matchfacts:

  • Tottenham Hotspur wist in de laatste 2 thuisduels maar 1 keer zelf te scoren.
  • Harry Kane scoorde niet in augustus, maar lijkt zijn vorm hervonden te hebben met 2 goals tegen Everton afgelopen weekend.
  • Borussia Dortmund faalde er vorig seizoen maar 1 keer in om te scoren in de Champions League.
  • Tottenham Hotspur wist dit seizoen nog niet de nul te houden in thuiswedstrijden

  SPEEL MEE! Er valt minstens 1 doelpunt in deze wedstrijd voor maar liefst TIEN KEER JE INZET! KLIK HIER!

  Hoe speel je mee:
  1. Klik op één van de linkjes in dit artikel en meld je aan bij de bookmaker;

  2. Open een rekening en stort minstens €10;
  3. Zet in en ontvang 10(!) keer je inzet als er een doelpunt valt!

  Lees meer over:Rode Duivels

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  ENORME PROMO! Tottenham-Belgen zien een doelpunt in de CL: 10(!) keer je inzet!