Leko krijgt zeer goed nieuws uit de ziekenboeg: duo mogelijk weer erbij tegen KVM

Leko krijgt zeer goed nieuws uit de ziekenboeg: duo mogelijk weer erbij tegen KVM

13-09-2017 10:56
1

Club Brugge krijgt vrijdag het nog zegeloze KV Mechelen op bezoek in Jan Breydel. Ivan Leko kan voor deze match mogelijk weer Emmanuel Dennis en Benoît Poulain opnemen in zijn wedstrijdselectie. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Dennis traint volgens de krant al enkele dagen met de groep, nadat hij ruim twee weken geleden een enkelblessure opliep tijdens het dramatisch verlopen duel tegen AEK Athene (3-0). Naar verluidt zou de talentvolle Nigeriaan mee kunnen doen tegen KVM, al zou Ivan Leko geen risico's willen nemen met zijn sterkhouder. Dennis ontpopte zich met vijf goals in zeven optredens direct tot de nieuwe publiekslieveling van het Brugse publiek.

Het gaat ook de goede kant op met Poulain, die al wat langere tijd in de ziekenboeg verblijft. Hij traint opnieuw voluit, nadat hij een spier scheurde op de Brugse Metten. De 30-jarige Fransman speelde dit seizoen om deze reden nog geen officieel duel. Het is afwachten of hij tegen Mechelen zijn rentree kan maken, want Leko maakt donderdag pas zijn wedstrijdkern bekend.