Kums slaat mea culpa: ''Team en fans in de steek gelaten''

  Kums slaat mea culpa: ''Team en fans in de steek gelaten''

  woensdag 13 september 2017 om 10:11

  Anderlecht beleefde dinsdagavond een kansloze start in de Champions League. De veelbesproken Sven Kums pakte al na tien minuten een rode kaart, waarna Bayern München met een man meer drie keer het net wist te vinden: 3-0. Sven Kums slaat nu mea culpa voor zijn actie.

  "Mijn actie gebeurde in het heetst van de strijd, jammer dat ik daardoor mijn team en de fans in de steek heb gelaten", gaf Kums zelf toe op de website van paars-wit. "Daarom wil ik me ook excuseren tegenover iedereen. Nu moeten we hard werken naar de volgende wedstrijd toe, want het team heeft erg goed gespeeld. Daar moeten we ons aan optrekken."

  Er werd in de Allianz Arena een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de kwestie-Kums. Coach René Weiler zette hem tegen Lokeren op de tribune en de Zwitser verbaasde nu iedereen door Kums te gebruiken als centrale verdediger. Weiler reageerde na afloop zeer geïrriteerd op vragen over Kums. 

  Lees meer over:RSC Anderlecht

  Plaats een reactie

  freeman +7735
  woensdag 13 september 2017 om 10:58
  Ja, zal wel heel zeker beseffen dat zijn tussenkomst een heel zware impact gehad heeft voor het verdere verloop van de wedstrijd !
  Vind ik leuk
  woensdag 13 september 2017 om 13:29
  Klopt freeman, maar er is ook een iemand die Sven een dikke loer heeft gedraaid... en jij mag raden wie.
  Vind ik leuk
  Stef666 +53
  woensdag 13 september 2017 om 15:30
  Er zijn er wel meerdere, te beginnen met alle journalisten die hier weer eens een polemiek van gemaakt hebben, alles opgeblazen hebben en weer eens van een mug een olifant hebben gemaakt. geen wonder dat je als speler jezelf niet meer bent en ja hoor de coach treft ook schuld!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Kums slaat mea culpa: ''Team en fans in de steek gelaten''