Ribéry haalt woede van Bayern op de hals na wedstrijd tegen RSCA: Niet oké

  Ribéry haalt woede van Bayern op de hals na wedstrijd tegen RSCA: "Niet oké"

  woensdag 13 september 2017 om 09:27

  Bayern München-trainer Carlo Ancelotti verwacht tekst en uitleg van Franck Ribéry over zijn woede-uitbarsting, nadat hij dinsdagavond werd gewisseld tijdens het Champions League-duel met Anderlecht (3-0 winst). 

  "Ik wil graag weten waarom hij zo reageerde'', citeert De Telegraaf Ancelotti. "Het gebeurt vaker dat spelers niet begrijpen waarom ik ze wissel. Het lag niet aan zijn spel, Ribéry voetbalde goed. Maar hij had zondag niet getraind, ik wilde hem wat rust geven."

  "Zoiets hoort niet bij Bayern München'', vult technisch directeur Hasan Salihamidzic Ancelotti aan. "Dit is niet oké, hierover zullen we moeten praten.'' Ribéry moest in de 78e minuut plaatsmaken voor Thomas Müller. Eenmaal aan de kant trok de Fransman zijn shirt uit waarna hij deze op de bank smeet.

  Bayern München sloot het duel goed af. Robert Lewandowski, Thiago en Joshua Kimmich waren de doelpuntenmakers voor de Duitse club. Schlemiel van de wedstrijd was Anderlecht-middenvelder Sven Kums, die na elf minuten een rode kaart ontving.

  Plaats een reactie

  Toca +28069
  woensdag 13 september 2017 om 09:38
  Vind zo n reactie gewoon kinderachtig. Ne volwassen man die zo van het veld komt in een match die beslist was. Zou mij schamen.
  Vind ik leuk
  Zetterberg +6669
  woensdag 13 september 2017 om 09:56
  Dat zal hij de dag erna ook wel beseffen, ik vind het hem ook wel ergens een beetje sieren dat hij, ondanks zijn naam en faam, Anderlecht het nog een kwartier moeilijk wou maken en wou blijven spelen. De gretigheid bewonder ik, hij was ook de beste op het veld volgens mij.
  Maar hem sparen in een match die gespeeld is, is natuurlijk de terechte keuze van de trainer...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Ribéry haalt woede van Bayern op de hals na wedstrijd tegen RSCA: "Niet oké"