Ribéry haalt woede van Bayern op de hals na wedstrijd tegen RSCA: Niet oké

Ribéry haalt woede van Bayern op de hals na wedstrijd tegen RSCA: "Niet oké"

13-09-2017 09:27
1

Bayern München-trainer Carlo Ancelotti verwacht tekst en uitleg van Franck Ribéry over zijn woede-uitbarsting, nadat hij dinsdagavond werd gewisseld tijdens het Champions League-duel met Anderlecht (3-0 winst). 

"Ik wil graag weten waarom hij zo reageerde'', citeert De Telegraaf Ancelotti. "Het gebeurt vaker dat spelers niet begrijpen waarom ik ze wissel. Het lag niet aan zijn spel, Ribéry voetbalde goed. Maar hij had zondag niet getraind, ik wilde hem wat rust geven."

"Zoiets hoort niet bij Bayern München'', vult technisch directeur Hasan Salihamidzic Ancelotti aan. "Dit is niet oké, hierover zullen we moeten praten.'' Ribéry moest in de 78e minuut plaatsmaken voor Thomas Müller. Eenmaal aan de kant trok de Fransman zijn shirt uit waarna hij deze op de bank smeet.

Bayern München sloot het duel goed af. Robert Lewandowski, Thiago en Joshua Kimmich waren de doelpuntenmakers voor de Duitse club. Schlemiel van de wedstrijd was Anderlecht-middenvelder Sven Kums, die na elf minuten een rode kaart ontving.