Klopp doet het weer: Mignolet vliegt naar de bank

Klopp doet het weer: Mignolet vliegt naar de bank

13-09-2017 07:40
4

Wat heeft Jürgen Klopp toch tegen Simon Mignolet? Voor de topper tegen Arsenal twee weken geleden vloog de Rode Duivel plots in de tribune, omdat hij 'nood had aan rust'. Na de pandoering tegen Manchester City, waar Mignolet nochtans geen schuld trof, is het weer zover. Loris Karius speelt, Mignolet zit op de bank. 

Liverpool is na een lange afwezigheid opnieuw present op het Kampioenenbal. Woensdagavond opent het zijn groepsfase tegen Sevilla. Maar dat zal dus zonder Mignolet gebeuren, zo vertelde trainer Klopp dinsdag op zijn persbabbel. "Ik kan jullie zeggen dat, als er niks onverwachts gebeurt, Loris Karius in doel staat tegen Sevilla", zei Klopp tegen de verzamelde pers.

Afgelopen weekend stond Mignolet wel gewoon in doel tegen Manchester City, maar mede door een rode kaart voor Sadio Mané werd het een 5-0 afstraffing. Het was de eerste nederlaag van het seizoen, maar onze landgenoot lijkt het kind van de rekening te worden. Nochtans maakte Karius geen al te beste beurt tegen Arsenal, ook al wonnen The Reds makkelijk. Afgelopen weekend verklaarde Klopp nog dat Mignoler zijn nummer één bleef. Maar die mag dus niet spelen in de Champions League...