Coopman wachtte drie dagen op Leko: Toen heb ik mijn besluit genomen'

  Coopman wachtte drie dagen op Leko: "Toen heb ik mijn besluit genomen'

  woensdag 13 september 2017 om 07:20

  Na een sterk seizoen bij Zulte Waregem leek het erop dat Sander Coopman zijn kans zou krijgen bij Club Brugge. Maar ondertussen speelt de aanvallende middenvelder opnieuw aan de Gaverbeek. Coopman voelde dat trainer Ivan Leko niet helemaal achter hem stond. 

  "Manager Vincent Mannaert verzekerde me dat ik mocht blijven en dat ik wel mijn matchen zou spelen, maar vroeg me ook wat ik zelf het liefst wilde. We kwamen samen tot een soort stappenplan: opnieuw een uitleenbeurt - nog een jaar bevestigen - en dan terug naar Brugge", klinkt het in Het Nieuwsblad

  Leko zelf sprak niet met Coopman over zijn speelkansen, wat die nochtans graag wilde. "Assistent-trainer Rudi Cossey en Mannaert zeiden me dat de hoofdtrainer heel tevreden was. Maar ik had dat al meer gehoord en dus vroeg ik of ­Leko mij dat niet eens zelf kon zeggen. We vragen het hem… Ik heb drie dagen gewacht. Toen was mijn besluit genomen. Terug naar Zulte Waregem, met een coach die in mij gelooft en waar ik eindelijk een keer een seizoen niet van nul moest beginnen."

  Poll

  Had Coopman een kans moeten krijgen?

  (649 stemmen)

  Plaats een reactie

  freeman +8304
  woensdag 13 september 2017 om 09:17
  Een extra jaartje bij Waregem zal hem beslist geen windeieren leggen ! En hopelijk volgend jaar dan maar meteen in de wedstrijdkern bij Club ! Hopelijk zien ze het daar ook zo in Brugge !
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Coopman wachtte drie dagen op Leko: "Toen heb ik mijn besluit genomen'