Nieuwe opdoffer voor Anderlecht, sterkhouder valt uit

  Nieuwe opdoffer voor Anderlecht, sterkhouder valt uit

  dinsdag 12 september 2017 om 21:11

  De Champions League is voor Anderlecht dinsdag dramatisch begonnen. Het liep al vroeg tegen een rode kaart en vroeg doelpunt aan. Als extra opdoffer zag paars-wit na 25 minuten ook Andy Najar geblesseerd het veld verlaten.

  Na goed 25 minuten ging Najar tegen de grond in Duitsland. Hij greep onmiddellijk naar zijn knie en gaf aan gewisseld te moeten worden. Najar maakte afgelopen weekend tegen Lokeren zijn rentree na heel wat blessureleed. Gevreesd wordt nu dat Anderlecht een tijd kwijt is. 

  Opvallend, Dennis Appiah kwam Najar vervangen. Terwijl ook Ivan Obradovic op de bank zat en Najar als linksachter tegen Bayern München speelde. 

  Toen Najar het veld verliet, stond Anderlecht al 1-0 in het krijt. Robert Lewandowski bracht Bayern München vanaf elf meter op voorsprong. Bij de penaltyfase had Sven Kums ook nog eens rood gekregen. 

  Lees ookGOAL en ROOD: Kums trekt aan de noodrem, Lewandowski opent de score

  Plaats een reactie

  dinsdag 12 september 2017 om 21:35
  Spijtig dat de omstandigheden zwaar tegen zitten, anders hadden ze zeker een kans op winst. Ook had Stanciu die bal moeten binnentrappen ipv uit te schuiven.
  [Reactie gewijzigd op dinsdag 12 september 2017 om 21:50]
  Vind ik leuk
  Toca +28069
  dinsdag 12 september 2017 om 21:38
  Uitvallen najar is het ergste tot nu toe vind ik.
  Al hinkend van het veld ?raar manier van hinken dan toch.
  Vind ik leuk
  firedwarf +2558
  woensdag 13 september 2017 om 04:40
  No offence ma zie da ge najar kunt verkopen... In potentie mss wel de beste back die ze hebben maar is momenteel een robbenke aan het worden of een vermaelenke... Vanaf het moment da em wa grassprietjes ziet en ne bal gelijk geblesseerd...
  Zijn gestel is niet gemaakt voor topvoetbal jammer genoeg...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Nieuwe opdoffer voor Anderlecht, sterkhouder valt uit