Voor zijn overlijden gaf Meneer Constant toe dat hij mij niet kon halen

  "Voor zijn overlijden gaf Meneer Constant toe dat hij mij niet kon halen"

  dinsdag 12 september 2017 om 20:47

  RSC Anderlecht heeft tijdens zijn rijke geschiedenis heel wat goede keepers gehad. Denken we maar aan Jean Trappeniers, Jacky Munaron en Filip De Wilde. Ooit droomde men in Brussel ook van Jean-Marie Pfaff, maar hem halen, lukte niet. 

  In ons land speelde Jean-Marie Pfaff op het hoogste niveau voor Beveren en Lierse. Anderlecht en vooral voormalig voorzitter Constant Vanden Stock en trainer Raymond Goethals hadden aan dat lijstje graag Anderlecht toegevoegd. Tenminste dat beweert de ex-doelman zelf in L'Avenir.

  "Twee jaar voor zijn overlijden gaf Meneer Constant toe dat hij alle sterren kon betalen, behalve de beste doelman ter wereld. Dat was het grootste compliment uit mijn leven", verklapt Pfaff in een interview aan onze Waalse collega's. 

  "Raymond Goethals wilde mij er absoluut bij, maar ik had het contract van Robbie Rensenbrink gezien en ik eiste toen hetzelfde loon als hem. Dat kon Anderlecht mij niet aanbieden", aldus de voormalig doelman van Bayern München en Trabzonspor.

  Plaats een reactie

  Patfey +4316
  dinsdag 12 september 2017 om 22:17
  Nieuw verhaal, voorheen vertelde hij dat Anderlecht hem bij Beveren wou weghalen en een drie jaar contract aanbood. Hij heeft dat toen geweigerd omdat hij dacht dat het hem aangeboden jaarsalaris het volledige salaris voor drie jaar was.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  "Voor zijn overlijden gaf Meneer Constant toe dat hij mij niet kon halen"