OPSTELLING: Weiler zwicht en geeft Kums plekje, gissen naar de invulling

OPSTELLING: Weiler zwicht en geeft Kums plekje, gissen naar de invulling

12-09-2017 19:38
4

Het Europese avontuur voor RSC Anderlecht zal stilaan beginnen. De landskampioen staat voor een echte topper tegen Bayern München. Er was heel wat te doen omtrent de selectie van René Weiler, die uiteindelijk toch voor Sven Kums koos. De middenvelder begint ondanks alle commotie ook gewoon aan de wedstrijd.

Kums krijgt opnieuw een basisplek van de Zwitserse coach. Ook Matz Sels begint opnieuw in doel. Opvallend is de afwezigheid van Ivan Obradovic en Henry Onyekuru. Het duo begint op de bank. Olivier Deschacht begint daardoor meer dan waarschijnlijk op de linksachter, Leander Dendoncker krijgt een plekje in het centrum van de verdediging. Alexandru Chipciu en Nicolae Stanciu beginnen ook aan de wedstrijd.

Een andere mogelijk invulling is die van Najar op de linksachter en Chipciu op de rechtsachter. Dan zou Deschacht in het centrum van de verdediging kunnen postvatten, naast Spajic en Dendoncker (of Kums).

Bij Bayern staan de grote sterren in de ploeg. Zo kan de Duitse landskampioen rekenen op Manuel Neuer, Arjen Robben, James Rodriguez, Mats Hummels, Franck Ribery en Robert Lewandowski. Der Rekordmeister heeft ook iets goed te maken na de 2-0 nederlaag in de eigen competitie afgelopen weekend.

Opstelling Bayern: Neuer; Kimmich, Süle, Hummels, Rafinha; Martínez, Tolisso; Robben, James Rodríguez, Ribéry; Lewandowski