Vermoedelijke elf: Anderlecht kan deze imponsante opstelling verwachten in München

Vermoedelijke elf: Anderlecht kan deze imponsante opstelling verwachten in München

12-09-2017 16:00

Bayern München is dinsdag in de Allianz Arena de eerste opponent van Anderlecht in de groepsfase van de Champions League. Paars-wit kan de borst nat maken, want Bayern-coach Carlo Ancellotti zal beginnen met zijn sterkst mogelijke elf.

Der Rekordmeister verloor het afgelopen weekend met 2-0 van Hoffenheim. Ancelotti is ondanks de nederlaag niet van plan zijn om veel wijzingen door te voeren. Naar verwachtting zal hij tegen Anderlecht wel voor een andere voorhoede kiezen. Arjen Robben en Frankck Ribéry komen volgens Het Nieuwsblad ten koste van Kingsley Coman en Thomas Müller in de basis.

Bayern roteert niet met de keepers en dus staat topdoelman Manuel Neuer gewoon onder de lat. Rafinha, Mats Hummels, Javi Martinez en Joshua Kimmich vormen naar verwachting de achterhoede. Sebastian Rudy, Thiago Alcantara en Corentin Tolisso moeten het positiespel verzorgen op het middenveld. James Rodriguez zou hierdoor andermaal op de bank beginnen. Tot slot is Robert Lewandowski de onbetwiste centrumspits, met Ribery en Robben naast zich op de flanken. 

Lees ook: Vermoedelijke elf: Weiler verrast met opstelling, Kums speelt … in de achterhoede