''Anderlecht speelt niet op het niveau waarmee je iets kan betekenen in de CL''

''Anderlecht speelt niet op het niveau waarmee je iets kan betekenen in de CL''

12-09-2017 14:59
5

Anderlecht neemt het in Groep B van de Champions League op tegen Bayern München, Paris Saint-Germain en Celtic. Gert Verheyen denkt dat het voor de Brusselaars al lastig genoeg gaat worden om derde te worden in deze loodzware poule.

Verheyen is van mening dat Anderlecht zich volledig moet richten op de strijd voor plaats drie. "Paars-wit zit in een mooie maar zeer zware groep. Bayern en Paris Saint-Germain zijn hoe dan ook buitencategorie, dus zal Anderlecht met Celtic moeten uitmaken wie die derde plek in de wacht sleept", oordeelt de analist en ex-Rode Duivel in Het Laatste Nieuws.

Hij gelooft dat het Schotse Celtic gezien het huidige niveau van Anderlecht nog een zware kluif zal worden. "Het wordt niet makkelijk, want Anderlecht speelt momenteel niet op het niveau waarmee je iets kan betekenen in de Champions League. René Weiler kan met defensief en afwachtend voetbal dan wel zijn favoriete speelwijze hanteren, dan nog ontbreekt de kwaliteit aan de bal om volgens mij écht iets te kunnen verwezenlijken."