Pfaff gelooft in stunt Anderlecht: ''50 procent kans om iets te rapen''

  Pfaff gelooft in stunt Anderlecht: ''50 procent kans om iets te rapen''

  dinsdag 12 september 2017 om 14:10

  Anderlecht opent het Champions League-avontuur dinsdagavond met de loodzware uitmatch bij Bayern München, de Duitse grootmacht waar Jean-Marie Pfaff in het verleden furore maakte. De voormalige topkeeper supportert vanavond wel voor Anderlecht.

  Pfaff geeft Anderlecht ook een redelijke kans op een resultaat in de Allianz Arena. ''Voor de match heeft Anderlecht gewoon 50% kans om iets te rapen. Vooral omdat het nog maar de eerste match is in de groepsfase. Verliezen betekent niet dat Anderlecht is uitgeschakeld. Alle puntjes zijn welkom om de wedstrijden tegen de andere ploegen met een gerust geweten te kunnen aanvatten'', laat hij weten in het Radio 1-programma De Ochtend.

  Bayern ging het afgelopen weekend met 2-0 onderuit bij Hoffenheim, waarna de kritiek op Der Rekordmeister weer toenam. Pfaff lacht dat weg. ''Ik hoor links en rechts dat Bayern niet goed speelt momenteel? Hahaha! De Bundesliga is natuurlijk niet België. Bij ons spelen er maar drie of vier ploegen mee in de top, in Duitsland is dat toch anders. Het is een eer om te spelen tegen Bayern, maar je kan altijd afgaan. Hun pressing van de eerste minuut is hun grootste sterkte. En ze zijn zeker van hun stuk. Kritiek interesseert Bayern niet, daar staat de club boven'', weet Pfaff.

  El Sympatico hoopt zoals gezegd op een verrassing van Anderlecht. ''Ik supporter natuurlijk voor Anderlecht. Ik ken het bestuur van Bayern meer dan de spelers. Al kom ik natuurlijk nog veel in München. Ook volgende week, voor de Oktoberfeesten!''

  Lees meer over:Champions League

  Plaats een reactie

  dinsdag 12 september 2017 om 14:40
  ik waardeer zijn naïviteit. 50% kans om iets te rapen in Bayern haha. ik denk dat 5 a 10% veel realistischer is.
  Vind ik leuk
  User251 +1446
  dinsdag 12 september 2017 om 14:48
  Misschien zelf minder dan 5, maar hey je kan maar dromen.
  Vind ik leuk
  Rimka96 +601
  dinsdag 12 september 2017 om 14:54
  I dream.. ;)
  Vind ik leuk
  JanB +4160
  dinsdag 12 september 2017 om 15:01
  Jean Marie heeft die uitspraak gedaan nadat hij die "elf meter gestopt had, want ir ist immer ruhig gebleben in die Bayern heksenketel"
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Pfaff gelooft in stunt Anderlecht: ''50 procent kans om iets te rapen''