Daarom is Van Damme nu al belangrijk voor Antwerp: Je merkte het aan het publiek

  Daarom is Van Damme nu al belangrijk voor Antwerp: "Je merkte het aan het publiek"

  dinsdag 12 september 2017 om 13:45

  Afgelopen weekend debuteerde Jelle Van Damme voor Royal Antwerp FC. Hij viel in tijdens het 1-1 gelijkspel tegen STVV. De verdediger zorgde meteen voor extra vuur in de ploeg. Dat zag ook kersvers ploegmaat Sambou Yatabaré. 

  "Jelle kwam in de ploeg en je merkte dat meteen aan het publiek. Net daarom is hij zo belangrijk voor Antwerp. Zijn waarde voor de ploeg zal nog toenemen. Het publiek, dat altijd achter de ploeg gaat staan, ging na zijn invalbeurt nog meer achter ons staan", vertelde Yatabaré aan Gazet van Antwerpen.

  Van Damme is geen onbekende voor Yatabaré, de twee hebben er al een gezamenlijke periode bij Standard Luik opzitten. En ze konden het toen al goed met elkaar vinden."Toen we samenspeelden bij Standard, babbelden we al geregeld. Hij heeft me enorm veel bijgebracht. Dat zijn zaken die ik nooit zal vergeten", aldus de middenvelder over Van Damme.

  Poll

  Kan Van Damme Antwerp naar Play-Off 1 loodsen?

  (370 stemmen)

  Plaats een reactie

  dinsdag 12 september 2017 om 14:10
  Domme poll. Is een vraag die je rond de jaarwisseling kan stellen maar nu toch nog niet..... Op basis van het huidig klassement kan je anders ook vragen of Oostende en Gent degradatiekandidaten zijn....
  Vind ik leuk
  willyy +79
  dinsdag 12 september 2017 om 17:02
  heel juist man
  zijn oostende en gent degradatiekandidaten ????
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Daarom is Van Damme nu al belangrijk voor Antwerp: "Je merkte het aan het publiek"