Duitse succestrainer opvallend open: 'Bayern zou mij nog gelukkiger maken'

  Duitse succestrainer opvallend open: 'Bayern zou mij nog gelukkiger maken'

  dinsdag 12 september 2017 om 12:40

  Julian Nagelsmann maakt er geen geheim van dat hij in de nabije toekomst aan het roer hoopt te staan bij Bayern München. De kroonprins van het Duitse trainersgilde was zaterdag met Hoffenheim nog met 2-0 te sterk voor de Rekordmeister.

  "Bayern speelt in mijn droom al een grotere rol", zegt Nagelsmann tegen BILD. "Ik heb vele jaren in München gewoond en kom uit Landsberg am Lech (stad in Beieren, red.). Mijn vrouw en zoon gaan binnenkort naar München, we bouwen daar een huis. Het is ons thuis." De pas dertigjarige oefenmeester maakt veel indruk met Hoffenheim, waar hij sinds begin 2016 trainer is.

  Matthias Sammer, voormalig technisch directeur van Bayern, onthulde al dat de naam van Nagelsmann al is gevallen in de Allianz Arena. "Ik ben zeer, zeer gelukkig met mijn leven. Maar Bayern zou mij nog een stuk gelukkiger maken", reageert Nagelsmann. "Maar het is niet zo dat mijn levensgeluk van Bayern afhangt."

  Dat ook voorzitter Uli Hoeness van de Duitse kampioen al zeer lovend over hem was, doet hem veel. "Het maakt mij blij dat een man als Hoeness, die Bayern groot heeft gemaakt, mij hoog heeft zitten." Nagelsmann leidde Hoffenheim vorig seizoen naar de vierde plaats in de Bundesliga, momenteel staat de ploeg tweede.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Duitse succestrainer opvallend open: 'Bayern zou mij nog gelukkiger maken'