Neuer is verrast: Speelt de tweede keeper van Anderlecht? Dat roteren is bizar

  Neuer is verrast: "Speelt de tweede keeper van Anderlecht? Dat roteren is bizar"

  dinsdag 12 september 2017 om 12:00

  Dreigt er een nieuw keepersprobleem bij Anderlecht? Eerder was er de zaak-Svilar, die uiteindelijk verkocht werd aan Benfica. Maar nu Frank Boeckx fit is, dreigt Matz Sels naar de bank te verhuizen. Hij krijgt wel zijn kans in de Champions League. Manuel Neuer sprak zich maandag uit over de keeperskwestie van paars-wit. 

  "Is het de tweede keeper van Anderlecht die tussen de palen zal staan? We hebben dat roteren met doelmannen al gezien bij Spaanse clubs, maar in Duitsland vinden we dat maar bizar", citeerde La Dernière Heure de doelman van Bayern München. "Als ik de eerste doelman van Anderlecht was, zou ik dat niet aanvaarden."

  Paars-wit haalde Sels deze zomer op huurbasis weg bij Newcastle. Boeckx begon geblesseerd aan het seizoen, Davy Roef zakte vorig seizoen door het ijs en Weiler achtte Svilar te groen achter de oren. Maar mede door de zwakke resultaten dreigt Sels dus uit de ploeg te verdwijnen. 

  Poll

  Wie moet keepen? Sels of Boeckx

  (2217 stemmen)

  Plaats een reactie

  freeman +8378
  dinsdag 12 september 2017 om 13:34
  De vraag is : " Wie is eerste of tweede keeper " ? Hoe zou Neuer dat moeten weten als het bij ons niet geweten is .....?
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Neuer is verrast: "Speelt de tweede keeper van Anderlecht? Dat roteren is bizar"