Dendoncker mag hopen: 'Monaco komt in de winter terug aankloppen'

  Dendoncker mag hopen: 'Monaco komt in de winter terug aankloppen'

  dinsdag 12 september 2017 om 10:20

  Anderlecht slaagde er uiteindelijk toch in om Leander Dendoncker aan boord te houden. De rijzige middenvelder werd het hof gemaakt door AS Monaco, dat eerder al Youri Tielemans aantrok. De Franse landskampioen moest dan wel eerst Fabinho verkopen. Dat gebeurde niet en dus bleef Dendoncker in het Astridpark, al lijkt het erop dat de Monegasken zullen terugkeren. 

  Volgens verschillende Franse media is de ploeg uit het Prinsdom nog steeds nadrukkelijk geïnteresseerd in Dendoncker. De middenvelder blijft de eerste optie om een toekomstig vertrek van Fabinho op te vangen. Monaco zou deze winter al willen proberen een akkoord te vinden met Anderlecht, wanneer Dendoncker dan zou overstappen moet nog bekeken worden. 

  Want alles hangt dus af van Fabinho. Als de Braziliaan in januari moest vertrekken, zal Monaco Dendoncker meteen willen aantrekken. Zo niet, kunnen de Monegasken nog wel enkele maanden wachten. Dendoncker zelf had graag een transfer versierd en gaf toe dat alles op hem begon te wegen.

  Poll

  Haalt Dendoncker binnenkort opnieuw zijn topniveau van vorig seizoen?

  (780 stemmen)

  Plaats een reactie

  Rimka96 +600
  dinsdag 12 september 2017 om 12:09
  Ik denk dat Leander uiteindelijk wel tevreden is dat hij bij RSCA gebleven is, kijk naar Youri in Monaco, met al zijn topkwaliteiten...de bank warm houden. (56minuten spelen in 4 wedstrijden) , echt jammer, hopelijk komt daar snel verandering in.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Dendoncker mag hopen: 'Monaco komt in de winter terug aankloppen'