'Namen van opvolgers van Vanderhaeghe vallen al in Oostende'

  'Namen van opvolgers van Vanderhaeghe vallen al in Oostende'

  dinsdag 12 september 2017 om 09:30

  Yves Vanderhaeghe staat er momenteel niet goed voor bij KV Oostende. Na zes speeldagen telt de kustploeg amper één punt. Moest de trainer ontslagen worden, dan ziet Het Nieuwsblad twee mogelijke opvolgers.

  De eerste oplossing wordt intern gevonden. Assistent Adnan Čustović kan promotie maken. Het is geen geheim dat de Bosniër ooit T1 wil zijn, maar de vraag blijft of hij zichzelf nu al klaar vindt voor een stap hoger.

  Als tweede naam denkt Sportwereld aan Frank Vercauteren. De man die met Anderlecht en KRC Genk kampioen speelde, is geen goedkope jongen. Voor voorzitter Marc Coucke vormt geld evenwel geen probleem. 

  Coucke stond tot nu toe altijd achter Vanderhaeghe. 'Maar zondag in Mechelen moeten de twijfels toch weer zijn toegeslagen. Omdat ook hij - net als Ivan De Witte - beseft dat het voetbal wetten heeft', meent de krant. "Soms kan de situatie dwingend worden", liet Coucke zelf verstaan. 

  Plaats een reactie

  Lord Wenger +10377
  dinsdag 12 september 2017 om 10:07
  Beter een paar van die vedettenvoetballers onder druk zetten Coucke. Wilden allemaal een "droomtransfer" deze zomer.
  Vind ik leuk
  SD +5243
  dinsdag 12 september 2017 om 10:10
  Het is nooit leuk maar voor Vanderhaeghe zou dat wel eens een verlossing kunnen zijn, een verlossing van al die "have been" vedetten die op hun verleden teren.
  Vind ik leuk
  dinsdag 12 september 2017 om 14:09
  Het valt mij vooral op dat Vanderhaeghe nooit laat weten of hij al dan nt enig zeggenschap heeft over de transfers. Men kan momenteel toch nt zeggen dat Zivkovic, Rezaeian, Banda, Gano en Lombaerts goede transfers zijn geweest? Transfers van Devroe of Coucke of ook de keuze vn de trainer?? De vraag is, welke toptrainer is beschikbaar en kan hij deze kern zoveel beter maken?
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Namen van opvolgers van Vanderhaeghe vallen al in Oostende'