Beslissing van Leko op de vingers getikt: Onbegrijpelijk

Beslissing van Leko op de vingers getikt: "Onbegrijpelijk"

12-09-2017 07:07
5

Afgelopen weekend verloor Club Brugge dit seizoen voor de eerste keer punten in de Jupiler Pro League. Heel wat fans vonden dat de fout van Ivan Leko. Ook Marc Degryse wijst met vingertje naar de trainer van Blauw-Zwart. 

Club Brugge stond tegen Moeskroen lang achter. Toch bracht Leko Lior Refaelov niet snel in de ploeg. De aanvallende middenvelder bleef volgens Degryse te lang aan de bank gekluisterd. "De late inbreng van Refaelov was voor mij onbegrijpelijk", stelt de analist in Extra Time.

"Ik vond hem in het begin van het seizoen de beste samen met Dennis. En nu komt hij ineens acht minuten voor tijd in, terwijl Vlietinck - een jonge jongen die nog alles te bewijzen heeft - een halfuur mocht invallen", ging Degryse verder. 

"Leko verandert heel veel. Vanaken is nu ineens belangrijk, terwijl hij in het begin van de competitie bankzitter was. Dat Leko die twee niet samen durft zetten? Ze zijn kampioen geworden met Refaelov en Vanaken in een belangrijke rol in de Play-Offs."

Saulo Decarli mocht tegen Moeskroen wel starten. De nieuweling van Club Brugge maakte geen al te beste indruk volgens de heren aan tafel. Ook Brandon Mechele kreeg geen perfect rapport in Extra Time. 

Lees ook: "Spelersgroep van Club is er niet van overtuigd dat dit de juiste tactiek is"