Spelersgroep van Club is er niet van overtuigd dat dit de juiste tactiek is

  "Spelersgroep van Club is er niet van overtuigd dat dit de juiste tactiek is"

  maandag 11 september 2017 om 22:18

  Club Brugge ging afgelopen weekend voor de eerste keeer dit seizoen onderuit. De troepen van Ivan Leko verloor met 2-1 op het veld van Moeskroen. Analist Marc Degryse vindt Blauw-Zwart een beetje op de dool is.

  "Het was helemaal niet goed. Het deed zelfs pijn aan de ogen. De opbouw van achteruit was echt slecht. Het middenvelder vond elkaar niet. Bovendien mocht Refaelov pas heel laat invallen. Dat begrijp ik al helemaal niet. Hij was toch goed begonnen aan de competitie. Samen met Emannuel Dennis maakte hij het verschil”, vroeg Degryse zich af tijdens HLN Vista.

  "Samen met Emannuel Dennis maakte hij het verschil. Maar het loopt niet bij Club. Het systeem waarmee Leko wilt spelen wordt niet goed uitgevoerd. Je moet dat eens vergelijken met oponnent Moeskroen. Mircea Rednic kreeg ook een lading nieuwe spelers, maar hij zet meteen iets neer. Hij creëert duidelijkheid. Hij heeft een ploeg die er staat en herkenbaar voetbal speelt."

  "Bij Club loopt het allemaal veel stroever. Leko heeft nog veel werk. Michel Preud’homme opvolgen is natuurlijk geen sinecure. Bovendien zal die Europese uitschakeling nog lang doorwegen. Het wordt een zware dobber voor Leko om het juiste systeem met de juiste spelers te vinden. Ik heb de indruk dat de selectie van Club er niet van overtuigd is dat dit de juiste tactiek is."

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  "Spelersgroep van Club is er niet van overtuigd dat dit de juiste tactiek is"