Hanni ziet droom in vervulling gaan: 'We mogen geen spijt hebben na de match'

Hanni ziet droom in vervulling gaan: 'We mogen geen spijt hebben na de match'

11-09-2017 19:55

RSC Anderlecht is maandagnamiddag aangekomen in München. Daar begint paars-wit dinsdag aan zijn campagne in de Champions League tegen Bayern. 

René Weiler en Sofiane Hanni mochten zich meteen opmaken voor een persconferentie. De kapitein van paars-wit kreeg echter heel weinig vragen. "We zijn heel opgewonden", vertelde Hanni volgens Sporza. "Je krijgt niet elk weekend of elk jaar de kans om zulke matchen te spelen. Het is een droom om in de Champions League te voetballen."

Anderlecht presteerde goed vorig jaar in Europa. Kan paars-wit dat dit seizoen herhalen? "We kunnen moeilijk zeggen dat we beter gespeeld hebben in de Europa League, want vorig seizoen hebben we de titel gepakt. Maar we zitten in een zeer zware groep. We moeten ons goed voorbereiden en we mogen aan het einde van de match geen spijt hebben."

De kapitein van de Brusselaars heeft dit seizoen zijn beste vorm nog niet te pakken. Hij hoopt dat er snel beterschap komt. "Dit is niet het beste seizoensdebuut uit mijn carrière. Ik heb er geen uitleg voor, zoiets gebeurt gewoon. Maar ik doe mijn best om mijn beste niveau terug te vinden."