Deschacht maakt indruk: Achter Mister Anderlecht spelen is makkelijk

Deschacht maakt indruk: "Achter Mister Anderlecht spelen is makkelijk"

10-09-2017 13:50
3

Anderlecht heeft nog eens kunnen winnen in de competitie. In eigen huis haalde het met 3-2 van Lokeren. Frank Boeckx kreeg opnieuw een basisplek, maar ook Olivier Deschacht stond er terug in. Die laatste maakte heel wat indruk op Boeckx.

Anderlecht kwam op voorsprong, maar kon daar niet lang van genieten. "We dachten eindelijk in een zetel te kunnen voetballen, maar dan slikken we op corner en in een carambole toch nog die tegentreffer. We missen een beetje de scherpte in de zestien, dat is het ongeluk van dit moment", zegt Boeckx bij Sports Late Night.

De thuisploeg moest zelf nog een achterstand wegwerken toen er nog een tweede doelpunt viel voor Lokeren. De Brusselaars vochten zich uiteindelijk terug en haalden het met 3-2. "Dan kan je alleen antwoorden met karakter, dat hebben we getoond", aldus Boeckx.

Hij had ook nog heel wat lof voor de veteraan Deschacht. "Achteraan hebben we het dan ook goed gesloten gehouden. Met een puike wedstrijd van Deschacht. Hij heeft gespeeld alsof hij nooit uit de basis is verdwenen. Achter Mister Anderlecht is het altijd makkelijk voetballen", besluit hij met een knipoog.