Dendoncker heeft het moeilijk: ''Stukje bij beetje uit mijn hoofd''

Dendoncker heeft het moeilijk: ''Stukje bij beetje uit mijn hoofd''

09-09-2017 11:25
2

Anderlecht beleefde deze zomer een zeer hectische transferperiode. Zo waren er de transferperikelen rond Leander Dendoncker, die nadrukkelijk de stap naar het buitenland te willen maken. Het kwam echter niet tot een vertrek en dus moet de knop om bij Dendoncker.

Dendoncker, die vrijdag de gehele match speelde tegen Lokeren (3-2 zege), laat tegenover Het Laatste Nieuws dat hij deze teleurstelling nog niet helemaal heeft verwerkt. Naar eigen zeggen gaat het inmiddels wel ''beter.'' De Rode Duivel wil zich zo snel mogelijk weer op zijn eigen spel focussen. ''Stukje bij beetje is die transfer uit mijn hoofd. Nu hoop ik snel mijn oude niveau terug te vinden'', aldus de middenvelder.

Hij reageerde ook nog kort op de erg moeizame zege op Lokeren. Dendoncker beseft het belang van deze driepunter. ''Dit kan een ommekeer zijn. We hebben veel karakter getoond. We voelden dat de druk op de trainer en onszelf toenam, dus we wisten dat een reactie nodig was. Die hebben we gebracht'', besloot Dendoncker.