Hasi over pijnlijke breuk met Anderlecht: Dat wis je niet zomaar uit

Hasi over pijnlijke breuk met Anderlecht: "Dat wis je niet zomaar uit"

06-09-2017 20:33
1

Besnik Hasi is momenteel actief bij Olympiakos, maar zijn periode bij Anderlecht ligt natuurlijk nog vers in het geheugen. Hasi is er een dik jaar geleden moeten vertrekken en geeft toe dat hij paars-wit nog nauwelijks volgt.

Hasi is naar eigen zeggen niet bezig met zijn ex-club. "Niet van dichtbij. Ik heb sinds mijn ontslag niet één wedstrijd van Anderlecht gezien. Vraag aan Vercauteren of andere clubiconen hoeveel ze hebben geleden onder hun ontslag. Veertien jaar bij Anderlecht wis je niet zomaar uit. Ik blijf supporter. Ik stuur soms nog sms’jes naar teammanager Gunther Van Handenhoven, maar dat is alles."

Met andere stafleden heeft hij bijna geen contact meer. "Toen Anderlecht kampioen werd, heb ik hen gefeliciteerd via sms... Maar niet iedereen. Ik moet niet alle dagen aan de lijn hangen met Herman Van Holsbeeck opdat hij zou weten hoeveel ik hem respecteer. Ik ga nog eens eten met hem als hij weg is bij Anderlecht. Nu is het te moeilijk. En voorzitter Roger Vanden Stock? Ik ben nooit kwaad op hem geweest. Hij heeft me de kans gegeven als T2 en T1."