Alderweireld reageert zelf op transfergeruchten: Hij weet wat best is

Alderweireld reageert zelf op transfergeruchten: "Hij weet wat best is"

04-09-2017 11:50

Toby Alderweireld is deze zomer opnieuw niet vertrokken bij Tottenham, ook al blijft de Rode Duivel wel gegeerd. Sky Sports weet nu dat Alderweireld relatief goedkoop weggaan als Tottenham zijn optie licht.

Het contract van Alderweireld loopt nog tot 2019, Tottenham heeft een optie om dat contract te verlengen. Er zit echter een addertje onder het gras voor de Londenaars. Er is afgesproken dat Aldeweireld weg mag voor 28 miljoen euro als die optie wordt gelicht. Zijn makelaar Stijn Francis wil nu een regeling treffen.

Francis heeft een ultimatum gesteld aan Tottenham. De club moet zijn contract dit seizoen verlengen aan sterk verbeterde voorwaarden. Als ze daar niet toe bereid zijn, wil Francis een andere club zoeken voor de centrale verdediger. Alderweireld kwam twee jaar geleden over van Atletico Madrid.

Alderweireld zelf reageert liever niet op zijn situatie. "Ik laat alles over aan mijn vader. Hij weet wat best is en zo kan ik me concentreren op het sportieve", zo maakt hij duidelijk.