Kwaliteitskrant: Ronaldo én Messi zijn het zat; spectaculaire transfers lonken

Kwaliteitskrant: Ronaldo én Messi zijn het zat; spectaculaire transfers lonken

03-09-2017 09:00

Een zéér opvallend bericht in The Sunday Times. Volgens de Britse kwaliteitskrant overwegen Cristiano Ronaldo én Lionel Messi de Primera Division volgend jaar definitief de rug toe te keren.

Ronaldo lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een terugkeer bij Manchester United, terwijl Manchester City mag hopen op de komst van Messi. Nadat Neymar al vertrok, zijn ook de twee wereldsterren niet te spreken over de vermeende klopjacht van de Spaanse justitie, aldus The Times. Zowel de Portugees als de Argentijn werd aangeklaagd wegens belastingfraude.

Als het aan Ronaldo had gelegen was hij deze zomer al teruggekeerd op Old Trafford. De Portugees moedigde United aan om een poging te wagen, maar Real Madrid hield de boot af omdat het er niet in slaagde Kylian Mbappé vast te leggen.

Messi kan al enige tijd zijn contract verlengen bij FC Barcelona, maar twijfelt. De belangenbehartigers van de dribbelaar zaten – in het geheim – al om tafel met Manchester City om een deal te bespreken. Zijn verbintenis loopt volgend jaar af, waardoor hij transfervrij zou kunnen vertrekken.