Isco-show in Bernabeu: Spanjaard maakt Italië compleet belachelijk in interland

02-09-2017 22:37
1

Een indrukwekkend Spanje heeft zich zo goed als zeker geplaatst voor het WK in Rusland. De topper tegen Italië werd vrij eenvoudig in Spaans voordeel beslist: 3-0. De grote man aan Spanje was Real Madrid-ster Isco.

Vanaf de eerste minuut was duidelijk dat alleen Spanje aanspraak maakte op de overwinning in Santiago Bernabeu. De Italianen kwamen er niet aan te pas en keken door een prachtige vrije trap van Isco al vroeg tegen een achterstand aan. Vijf minuten voor rust verdubbelden de Spanjaarden de marge. Isco verschalke Gianluigi Buffon voor de tweede keer met een hard schot van buiten de zestien.

In de tweede helft was het wachten op de genadeklap van Spanje, dat Italië de hele wedstrijd de baas was. Invaller Alvaro Morata besliste de wedstrijd een kwartier voor tijd. Een prachtige aanval werd afgerond door de Chelsea-spits. De assist kwam van Sergio Ramos.

Met nog twee wedstrijden te gaan heeft Spanje een voorsprong van drie punten op Italië. De Italianen hebben echter nog een klein zetje nodig om zich te plaatsen voor het WK. De voorsprong op nummer drie Albanië bedraagt vier punten.