'Seri loopt na FC Barcelona opnieuw monstertransfer mis'

'Seri loopt na FC Barcelona opnieuw monstertransfer mis'

Gepubliceerd: vrijdag 1 september 2017 om 11:51vr 01-09-2017 om 11:51

Jean-Michael Seri leek vlak voor het sluiten van de transfermarkt alsnog zijn gewenste transfer te pakken te hebben. De middenvelder van OGC Nice stond op het punt om naar Paris Saint-Germain te vertrekken, maar de deal kwam uiteindelijk toch niet van de grond.

Volgens L'Équipe waren beide clubs al tot een akkoord gekomen: PSG zou Seri één seizoen huren voor een vergoeding van vijftien miljoen euro, inclusief een optie tot koop ter waarde van 25 miljoen euro. Bovendien zou het de beschikking krijgen over bankzitter Hatem Ben Arfa, die tijdens het seizoen 2015/2016 al voor Nice speelde. Ben Arfa zag het naar verluidt niet zitten om terug te gaan naar de club van Wesley Sneijder en Mario Balotelli, waarna de deal is afgeblazen.

Het betekent dat Seri nog minimaal een half jaar aan de Côte d'Azur blijft. Eerder deze zomer liep hij al een zeker lijkende transfer mis. De controlerende middenvelder was al rond met Barcelona, maar vernam tot zijn grote woede dat de overstap toch geen doorgang kon vinden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws