OFFICIEEL: Standard versterkt zich nog met 'spits van drie miljoen'

OFFICIEEL: Standard versterkt zich nog met 'spits van drie miljoen'

31-08-2017 22:24

Standard Luik heeft nog een grote vis gevangen in de closing minutes van de mercato. Duje Cop moet de nieuwe aanvalsleider worden op Sclessin. De Kroatische spits wordt overgenomen van Cagliari en zou zo'n drie miljoen euro kosten.

Op het eigen Twitter-account heten de Rouches hun kersverse aanwinst al hartelijk welkom in het Kroatisch. Cop maakte de voorbije seizoenen behoorlijk wat indruk in de Primera Division. Bij Malaga schoot hij zeven keer raak, vorig seizoen deed hij bij Sporting Gijon nog twee goals bovenop dat aantal. Dat leverde hem een overgang naar het Italiaanse Cagliari op, maar daar was hij niet echt meer nodig.

Standard zag haar kans schoon en maakte de voorbije dagen werk van zijn komst. Liefst drie miljoen euro zou de club op tafel leggen voor de aanvaller, naar Standard-normen is dat een meer dan behoorlijk bedrag. Cop, een tienvoudige international, zal alvast meteen belangrijk gemaakt worden. Zijn voorganger, Ishak Belfodil, verkaste donderdag immers op huurbasis naar de Bundesliga.

Lees ook: Transferoverzicht Jupiler Pro League: zomer 2017 - 2018