OFFICIEEL: Oud-Heverlee Leuven gaat voor aanwinst nummer 16 shoppen in JPL

OFFICIEEL: Oud-Heverlee Leuven gaat voor aanwinst nummer 16 shoppen in JPL

31-08-2017 20:24

Oud-Heverlee Leuven is zonder enige twijfel één van de Belgische ploegen die het meest actief is geweest tijdens de zomermercato. Vier uur voor het sluiten van de markt werd aanwinst nummer 16(!) voorgesteld aan het publiek.

OHL heeft de defensie nog weten te versterken met Benjamin Boulenger, die het komende seizoen wordt gehuurd van Charleroi. ''Benjamin is een polyvalente, linksvoetige centrale verdediger die sinds 2015 voor Charleroi uitkomt. Voordien verdedigde hij de kleuren van Lens en Boulogne. Met de komst van Boulenger heeft onze coach een extra optie in Leuvense verdediging'', zo schrijft OHL op de eigen website.

De 27-jarige Fransman verruilde Lens in de zomer van 2015 voor Charleroi, maar wist daar de afgelopen twee jaargangen niet te imponeren. Boulenger kwam dan ook niet verder dan elf optredens voor de Carolo's. Hij mocht dan ook op zoek naar een nieuwe club. OHL bood gelukkig voor hem uitkomst. De ambitieuze club uit 1B ging donderdag al eerder shoppen in de Jupiler Pro League, want het pakte namelijk uit met de komst van Koen Persoons.