'Palace heeft tóch beet: droomversterking komt voor 28 miljoen euro van Liverpool'

'Palace heeft tóch beet: droomversterking komt voor 28 miljoen euro van Liverpool'

Gepubliceerd: donderdag 31 augustus 2017 om 20:12do 31-08-2017 om 20:12

Enkele uren voor het verstrijken van de transferdeadline is het Crystal Palace toch nog gelukt om met Liverpool een akkoord te bereiken over de transfer van Mamadou Sakho. De Franse verdediger is momenteel in Londen voor de medische keuring.

Het leek er niet op dat Palace en Liverpool elkaar zouden vinden, maar vrijwel alle Engelse media melden dat de transfer er toch gaat komen. Met de overgang is een bedrag van rond de 28 miljoen euro gemoeid. Palace-voorzitter Steve Parish voelde zich genoodzaakt om op de slotdag van de transfermarkt het bod te verhogen. Woensdag veegde Liverpool een bod van 24 miljoen euro van tafel. Parish wil er alles aan doen om het dramatische start in de competitie recht te trekken.

Sakho stond ook in de belangstelling van Leicester City en West Bromwich Albion, maar de voorkeur van de Fransman ging uit naar het Palace van Frank de Boer, mede omdat hij tijdens de tweede helft van het vorige seizoen verhuurd werd aan de club. Donderdag versterkte De Boer zich ook met een verdediger van Manchester City. Voor Eliaquim Mangala wordt 19,5 miljoen euro betaald. Dat bedrag kan oplopen tot 26 miljoen euro. Ook voor die speler was West Brom in de markt.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws