'Dierckx geraakt net op tijd verlost van Antwerp: contract voor drie jaar in JPL'

'Dierckx geraakt net op tijd verlost van Antwerp: contract voor drie jaar in JPL'

31-08-2017 13:08
5

Tuur Dierckx is één van de vele spelers die op de laatste dag van de transfermercato nog van club hoop te wisselen. Dierckx zit op een dood spoor bij Royal Antwerp FC. Waasland-Beveren zou hem van de uitzichtloze situatie kunnen verlossen.

Dierckx zou namelijk op het punt staat op een contract te tekenen bij de Waaslanders. Dat meldt Mich Vergauwen, journalist van Het Laatste Nieuws en clubwatcher van Waasland-Beveren via Twitter. Naar verluidt ligt er een verbintenis voor drie jaar op het te wachten op het Freethiel.

Antwerp haalde de 22-jarige flankspeler met hoge verwachtingen binnen en met zes treffers en zes assist had de jeugdinternational ook een belangrijk aandeel in de promotie. Laszlo Bölöni, die Wim De Decker opvolgde, ziet het echter totaal niet in hem zitten. Waasland-coach Philippe Clement kent Dierckx uit hun gezamenlijke periode in Brugge en ziet het wel in de aanvaller zitten. Clement deed eerst een gooi naar Doran Ratariu, maar de Bruggeling werd verhuurd aan Royal Excel Moeskroen.