Update: Nani-deal officieel: Portugees verlaat La Liga voor Serie A

Update: Nani-deal officieel: Portugees verlaat La Liga voor Serie A

31-08-2017 17:55
1

SS Lazio staat op het punt zich te versterken met Nani. De Portugees komt over van Valencia, waar hij sinds de vorige zomer speelde.

De handtekeningen zijn nog niet gezet, maar Lazio kondigde via Twitter wel aan dat de vleugelspeler op het punt staat naar Italië te verkassen. De Serie A-club plaatste een video waarin Nani met een Lazio-sjaal te zien is. Als de medische keuring zonder problemen verloopt, tekent hij later op donderdag een contract.

Nani gooide hoge ogen in zijn jaren bij Manchester United. Voor die club speelde de dertigjarige Portugees maar liefst zeven jaar. In 2014 vertrok hij naar Sporting Lissabon, waar hij zijn profcarrière begon. Via Portugal belandde hij bij Fenerbahçe, waar hij net als bij Valencia één jaar speelde. Als alles goed gaat, wordt Lazio zijn zesde club.

Update 17.55: Nani verlaat Valencia definitief voor Lazio. De Italiaanse club heeft donderdag de komst van de Portugese vleugelaanvaller aangekondigd. Tegelijkertijd vertrekt Ricardo Kishna dus naar ADO.