'Anderlecht heeft weer beet, nieuwe aanwinst gespot op luchthaven'

'Anderlecht heeft weer beet, nieuwe aanwinst gespot op luchthaven'

31-08-2017 07:12
3

Anderlecht gaat op de laatste dag van de transfermercato waarschijnlijk nog een speler in de wacht slepen. Na de komst van Robert Beric eerder deze week is het nu de beurt aan een Portugees.

De toonaangevende Portugese bron Record gaf woensdag al aan dat Josue Sa de nieuwe centrale verdediger van Anderlecht wordt. Het Laatste Nieuws kan dat verhaal bevestigen. Meer nog: de nieuwkomer werd zelfs gespot op de luchthaven, al had hij weinig zin in een geanimeerd gesprek.

"De centrale verdediger had duidelijk geen trek in een korte babbel met een journalist. Vraag: hoe was de vlucht? Antwoord: 'Ik weet niet of ik mag praten.' Tweede poging: wat voor type verdediger ben je? Daar kon hij niets over zeggen", staat te lezen in die krant.

Het Laatste Nieuws baseert zich dan maar op Portugese bronnen, waaruit blijkt dat Josue Sa een kopbalsterke verdediger is met een goeie inspeelpass. Verder heeft hij ook leiderschapskwaliteiten, zoals hij bewees bij de Portugese eersteklasser Guimaraes. Voor de rest is Josue Sa nog een groot vraagteken.