'Palace werkt mee aan De Boer-plan: double deal met twee landgenoten'

'Palace werkt mee aan De Boer-plan: double deal met twee landgenoten'

30-08-2017 22:55

Crystal Palace gaat op deadlineday een poging wagen om zowel Vincent Janssen als Michel Vorm los te weken bij Tottenham Hotspur. Dat meldt boulevardkrant The Daily Star woensdag. Palace-manager Frank de Boer heeft een flink budget tot zijn beschikking. 

Na een dramatische seizoensstart - drie duels, drie nederlagen - is de leiding van The Eagles bereid om De Boer een steuntje in de rug te geven. De club van Christian Benteke wil voor het verstrijken van de deadlineday nog een keeper, een verdediger én een spits aan de selectie toevoegen. 

Janssen en Vorm, twee landgenoten van De Boer, staan hoog op het verlanglijstje. Een vertrek van Vorm lijkt bespreekbaar voor Spurs. Afgelopen week lijfde de vicekampioen van Engeland met Paulo Gazzaniga (Southampton) een nieuwe reservedoelman in. 

Het is de vraag of Janssen op deadlineday mag verkassen. Tottenham zal eerst zelf een nieuwe spits willen vastleggen voordat een (tijdelijk) vertrek van de Oranje-aanvaller tot de mogelijkheden behoort. Ook West Bromwich Albion en Stoke City zouden op Janssen (23) azen.