'Geen interesse in Anderlecht, maar Meïté kan nog snel richting Castagne trekken'

'Geen interesse in Anderlecht, maar Meïté kan nog snel richting Castagne trekken'

Gepubliceerd: woensdag 30 augustus 2017 om 22:42wo 30-08-2017 om 22:42

Als Leander Dendoncker nog zou vertrekken in de sloturen van de transfermercato, hoopte RSC Anderlecht Soualiho Meïté aan de selectie toe te voegen als vervanger. De middenvelder haalde echter zijn neus op. De Serie A lijkt wél een optie.

Het Franse Maxi Foot weet dat Atalanta Bergamo verregaande interesse toont in Meïté. Bij AS Monaco heeft hij geen toekomst meer, Leonardo Jardim vindt dat de middenvelder te kort komt. Dat is best opvallend, want Meïté kwam pas deze zomer over van Zulte Waregem. Daar had de Fransman zich ontpopt tot één van de uitblinkers in de Jupiler Pro League.

Het sprookje in het prinsdom lijkt nu echter geen lang leven beschoren. Daar maalt Atalanta niet om, want de Italiaanse club van Timothy Castagne zou Meïté graag op definitieve basis overnemen. Als de middenmoter uit Bergamo de som van acht miljoen euro op tafel legt, het bedrag dat Monaco betaalde aan Essevee, zal de Franse landskampioen niet moeilijk doen.

Zo zou Anderlecht wel eens helemaal achter het net kunnen vissen voor Meïté. De Brusselaars hadden hem in gedachten als mogelijke opvolger voor Dendoncker, die begeerd wordt door ... Monaco. Een transfer van de Rode Duivel wordt echter zeer onrealistisch, waardoor paars-wit haar goudhaantje gewoon lijkt te zullen houden.

Poll

Wie zie jij het liefst bij Anderlecht?

(314 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws